Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldségeket tegyük fel sós vízben főni.
Amíg fő keverjük össze a túrót, a lisztet, a tojásokat, a kaprot és egy csipet sót.
A sajtot vágjuk fel 12 db egyenlő nagyságú kockára, de ha akarjuk le is reszelhetjük. (nekem nem volt kedvem)
Ha a zöldség picit megpuhult vegyük félre és szűrjük le.
Egy lapos aljú őzgerinc formát béleljünk ki sütőpapírral és öntsük bele a túrós massza felét.
Majd tegyünk rá 6 db sajtkockát (reszelék felét) és a zöldség negyedét.
A maradék túrós tésztához keverjük hozzá a háromnegyed zöldséget, de óvatosan hogy ne törjön össze, majd öntsük rá és kenjük el.
Tegyük a tetejére a maradék sajtot és előmelegített sütőben süssük addig amíg a sajt megpirul.
Én sok sok kaprot használtam, mert az én családom velem együtt odáig van érte és a túró kapor kombináció valami Isteni! :)