Hozzávalók:
Kókuszos-fehér csokoládés:
Tejcsokoládés-mogyorós:
Rumos-diós:
Elkészítése:
A tejszínt felmelegítjük, majd beletördeljük a csokoládét, kevergetve felolvasztjuk benne. Az elkészült masszát hűtőbe tesszük.
A kihűlt, megszilárdult masszából golyókat formázunk, kókuszreszelékben megforgatjuk és kész is.
A tejszínt felmelegítjük, majd beletördeljük a csokoládét, kevergetve felolvasztjuk benne, majd hozzáadjuk a a darált mogyorót. Az elkészült masszát hűtőbe tesszük.
A kihűlt, megszilárdult masszából golyókat formázunk, darált mogyoróban megforgatjuk és kész is.
A tejszínt felmelegítjük, majd beletördeljük a csokoládét, kevergetve felolvasztjuk benne, majd hozzáadjuk a a darált diót és rumot/romaromát. Az elkészült masszát hűtőbe tesszük.
A kihűlt, megszilárdult masszából golyókat formázunk, darált dióban/kakaóporban megforgatjuk és kész is.
Csokoládéforgácsban, darabolt csokoládélapokban, színes cukorkákban, bármiben meg lehet őket forgatni, csupán a képzeletünk szab határt.