Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A tészta száraz hozzávalóit keverjük össze. Ha zabpehellyel dolgozunk zabpehelyliszt helyett, akkor egy konyhai robotgépbe aprítsuk/daráljuk liszt finomságúra (én a többi liszttel együtt szoktam a robotgépbe tenni, így már a keverést is megspórolhatjuk magunknak). Adjuk hozzá a tészta többi hozzávalóját a víz kivételével.
Kezdjük el a tésztát összedolgozni, úgy hogy közben apránként adagoljuk hozzá a langyos vizet. Körülbelül 5-10 percig dagasszuk, majd egy meleg helyen, letakarva kelesszük körülbelül 30-40 percet.
Ezalatt keverjük össze a tonhalkrém hozzávalóit. Ha megkelt a tészta gyúrjuk át még egyszer és nyújtsuk ki 2-3 milliméter vastagra. Kenjük meg a krémmel és óvatosan tekerjük fel a tésztát. Egy éles késsel szeleteljük fel és helyezzünk sajtot a tetejére.
200 °C-os előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.