Hozzávalók:
A körethez:
A salátához:
Elkészítése:
Az oldalast két bordánként feldaraboltam. A fűszerkeverékkel mindkét oldalát bedörzsöltem.
Egy tepsit zsírral kikentem,az hús darabokat bele tettem. 1,5 dl vizet öntöttem alá.
A fokhagymát megpucoltam, felaprítottam és rászórtam.
Alufóliával betakartam és 220 fokra melegített sütőben szép pirosra sütöttem. A sütés vége felé a fóliát levettem.
A burgonyát héjasan megmostam, sós vízben megfőztem. Leszűrtem, a héját leszedtem, majd négybe vágtam.
Egy tepsit vajjal kikentem a burgonyát bele tettem. Vegetával és piros paprikával megszórtam.
220 fokra melegített sütőben szép pirosra sütöttem.
A saláta mixet tálaláskor joghurttal meglocsoltam.
Nagyon finom ebéd volt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!