Hozzávalók:
24×39 cm-es tepsihez:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk. A tojás sárgákat a cukorral és a vajjal habosra keverjük.
A gesztenyepürével, rumaromával tovább keverjük. Hozzáadjuk a apróra vágott diót, majd a sütőporral elkevert lisztet is.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük és gyengéden egy fakanállal bele forgatjuk a masszába.
A tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük és a tészta masszát bele tesszük,elsimítjuk.
190 fokra melegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.
A tejet a cukorral, pudingporral elkeverjük, majd sűrűre felfőzzük. Kihűtjük és a vajjal kihabosítjuk. A kihűlt tésztalapra simítjuk a krémet.
A hozzávalókat mikróban felolvasztottam, majd simára kevertem.
A krémre csurgattam, elsimítottam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!