Hozzávalók:
Elkészítése:
A tarja szeleteket sózzuk ,borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk. Serpenyőben olajat hevítünk és a szeleteket átsütjük.
A visszamaradt zsiradékban a szalonnát pirítjuk,majd rátesszük a hagymát és együtt pároljuk pár percig. Felöntjük 3 dl sörrel és az alaplével, fűszerezzük babérlevéllel, szegfűszeggel, ízesítjük sóval (óvatosan) és 30 percig pároljuk.
Esetleg ha szükséges, akkor a maradék sörrel szakaszosan felöntjük. Ha a hús megpuhult kiszedjük, majd mehet bele a mustár a csokoládé és a barna cukor, ha hígnak érezzük akkor forraljuk még a mártást (esetleg keményítővel sűrítjük).
Ha kész, bele rakjuk a vajat és elkeverjük míg elolvad. A húsokat szépen visszahelyezzük a mártásba.