Hozzávalók:
Elkészítése:
Lenyúzom a csirkecombok bőrét, sózom, borsozom. A paradicsomok alját keresztalakban bevágom, 2-3 percre forró vízbe teszem, majd lehúzom a bőrét.
Egy lábasban olajat hevítek és a combokat körbe sütöm benne, majd kiszedem a húsokat és félreteszem.
A vöröshagymát felkockázom, a fokhagymát felszeletelem, a gyömbért lereszelem és a lábasban maradt zsiradékon megdinsztelem.
Hozzáadom a sűrített paradicsomot és lepirítom, majd hozzáadom a fűszereket. A csilit és Cayenne borsot ízlés szerint, ki milyen csípősen szereti, akár el is hagyható.
Beleöntöm a tejszínt, az alaplevet, elkeverem, beleaprítom a lebőrözött paradicsomot.
Visszateszem a húst, ízlés szerint sózom és fedő alatt, lassú tűzön 30 percig főzöm.
Amikor elkészült, a húst kiszedem és a szószt botmixerrel simára turmixolom.
Összeforralom és basmati rizzsel tálalom.