Hozzávalók:
Az öntethez:
Elkészítése:
A tepsit kikenjük margarinnal. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, egyenletesen a tepsibe szórjuk.
A csirkecombokat alaposan megmossuk, megtisztítjuk, bevagdaljuk (így jobban átsül, és jobban átjárják az ízek), és beleforgatjuk a vegetás lisztbe.
A negyed csomag margarint felszeleteljük, és úgy rendezzük el a csirkén, hogy ha elolvad, mindenhova jusson belőle.
Alufóliával letakarva, forró sütőbe tolva kb. egy óra alatt megpároljuk. Időnként nézzünk rá, hogy nem kell-e aláönteni egy kis vizet.
Közben a brokkolit blansírozzuk (forrásban lévő sós/vegetás vízben 1-3 perc alatt megfőzzük), szűrőkanállal kiszedjük, a nagyobb és szebb rózsáit félretesszük, a kicsiket, vagy ami összetört, felaprítjuk.
A nagydoboz tejfölt kevés vízzel elkeverjük, hogy jobban önthető legyen, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát és az apróra tört brokkolit.
A megpuhult hús mellé ízlésesen elrendezzük a szép brokkoli rózsákat és ráöntjük az öntetet, rászórjuk a reszelt sajtot. Kb. 20 percig, a sajt pirulásáig sütjük.
Főtt rizzsel és sült krumplival tálaljuk.