Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát megtisztítjuk és a kaliforniai paprikával együtt apró kockákra vágjuk.
A bacont és a hagymát kevés olajon megpirítjuk, közben a paprikát is hozzákeverjük.
A csirkemellet megmossuk, leitatjuk róla a vizet és szintén kockára vágjuk. A hagymához adjuk és kissé megpirítjuk. Óvatosan sózzuk és borsozzuk.
A milánói alapot a tejszínnel elkeverjük és a húshoz keverjük. Ha szükséges, vízzel hígítjuk, majd 10 perc alatt készre főzzük.
A rizst megmossuk, olajon üvegesre futtatjuk, majd a rizs mennyiség kétszeresének megfelelő vízzel felöntjük. A húsleveskockával, sóval és borssal fűszerezzük. Kb. 20 perc alatt puhára főzzük.
Végül a rizst a húshoz keverjük és uborkasalátával tálaljuk.