Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojások fehérjét habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, a tojások sárgáját, és óvatosan belekeverjük a lisztet is. Sütőpapírral borított sütőlemezre kenjük a piskótát, majd előmelegített, 180 fokos sütőben készre sütjük.
A sütőpapírt lehúzzuk róla és tiszta konyharuhára téve feltekerjük.
A zselatint vízbe áztatjuk. A citrom héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk és a cukorral együtt lábosba tesszük. Kis lángon felolvasztjuk. Beletesszük a kinyomkodott, takaréklángon feloldott zselatint és hűvös helyre állítjuk.
A tejszínt a vaníliás cukorral együtt kemény habbá verjük. Amikor a zselatinos citromlé dermedni kezd, a habba keverjük. A piskótát kigöngyöljük. Megkenjük a citromkrémmel, feltekerjük, kissé összenyomjuk, majd hűvös helyre állítjuk.
Porcukorral meghintjük, majd forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.