Hozzávalók:
Húshoz:
Raguhoz:
Mártáshoz:
Tökhöz:
Elkészítése:
A csirkemelleket fűszerezzük és lassú tűzön a libazsíron egy serpenyőben mindkét oldalán megsütjük.
A raguhoz nagyon alaposan megtisztítjuk a zöldségeket és kókuszzsíron elkezdjük sütni, párolni. Fűszerezzük, de a sót csak akkor adjuk hozzá, amikor elkészült. Akkor jó, amikor éppen csak puhák a zöldségek. Villával könnyen átszúrhatók, de nem nagyon puhák.
A mártáshoz a zsiradékon kicsit megfuttatjuk a keményítőt, majd hozzáadjuk a kaprot és a tejszínt. Krémesre keverjük. Ha szükséges, vízzel hígítjuk. Amikor elkészült, belefacsarjuk a citrom levét és elkeverjük.
A tököt megpucoljuk és kb. 1 cm vastag karikákra vágjuk. A raguból visszamaradt zsiradékon mindkét oldalán gyorsan megsütjük, majd lecsepegtetjük.
Tálalásnál a raguból szedünk először. Erre jön a hús, fejenként 2 szelet. A tökből is pakolunk rá és a mártással megöntözzük. A mártásra szórhatunk egy kevés sót.
Jó étvágyat!