Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Továbbá:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket. 24 × 39-cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, öntsük bele a tésztát és simítsuk el.
170 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük. (Sütés közben fóliával takarjuk le.)
A csokoládét közben a vajjal egy lábasban felolvasztjuk.
A megsült tésztát tálcára borítjuk, a sütőpapírt lehúzzuk róla, majd a tetejére egy másik tálcát teszünk és visszafordítjuk.
A kihűlt süteményt a vajjal felolvasztott csokoládéval lekenjük és hagyjuk rádermedni. (Én fagyasztóba tettem erre az időre.)
A tejet a pudingporral, a cukrokkal és a tojássárgákkal csomómentesre keverjük, majd lassú tűzön sűrűre felfőzzük. Hagyjuk kihűlni.
A habtejszínt keményre felverjük és a vaníliás krémet apránként hozzáadva jól kihabosítjuk. A csokoládéra kenjük a krém 2/3 részét és elsimítjuk .
A tésztát négyzet alakúra vágjuk. A maradék krémet habzsákba tesszük és kis rózsákat nyomunk a kockák közepére.
A tetejét reszelt csokoládéval díszítjük.