Hozzávalók:
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük héjában, megpucoljuk és felszeljük karikára. A tojást is megfőzzük és megpucoljuk. A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. A majonézt kikeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével és a fűszerekkel. Ráöntjük a krumplira, hozzáadjuk a hagymát és az egészet jól összeforgatjuk. Beletesszük egy tálba. 3 főtt tojást egyenként négy részre vágjuk és körbetesszük a tálat velük. Az újhagymát felaprítva a tetejére szórjuk. A gombához a paradicsomot kettévágjuk, belsejét kiszedjük és egy egész tojásra borítjuk. A tetejére majonézből pöttyöket teszünk. A másik egész tojásba szegfűszeget szúrunk, úgy, hogy a nyuszi orra és szeme legyen. Az uborkát négy részre vágjuk, ebből lesznek a fülei és a tappancsa.