Hozzávalók:
Palacsinta:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A tojásokat keverjük össze a cukorral, a sóval és a tejjel. Ezután szitáljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet és keverjük simára. Kissé kiolajozott palacsintasütőben süssünk belőle palacsintákat.
A mascarponét keverjük ki a porcukorral, a vaníliás cukorral és a mogyorókrémmel.
A habtejszínt verjük fel kemény habbá.
Egy tányérra helyezzünk rá egy palacsintát, majd kenjük meg a mascarponés krémmel. Ezután rakjuk rá egy következő palacsintát, majd kenjük meg a felvert tejszínhabbal. Ismét palacsinta következik, majd a krém és így folytassuk addig, amíg el nem fogy a palacsinta. Az utolsó palacsinta tetejét a maradék mogyorókrémes krém és a tejszínhab keverékével kenjük meg.
Az étcsokoládét gőz felett felolvasztjuk egy picike étolajjal és a palacsinta tetejére csorgatjuk.