Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítése:
A tojássárgákat fehéredésig habosítom a cukorral, majd összeforgatom a kemény habbá vert fehérjékkel és a liszttel meg a sütőporral.
Egy közepes, magas szélű tepsit vízzel kiöblítek és az aljára sütőpapírt terítek.
Közepesen előmelegített sütőben – 5 perc után mérsékelve a lángot – kb. 30 percig sütöm hurkapálcával kitámasztott ajtóval.
Kihűlve 3 lapba vágom.
Az almát meglocsolom citromlével, a cukorral megpárolom, belecsavarom a narancslét, és felfőzöm a pudingporral ( a fahéj ennek sem árthat ). Időnként megkeverve kihűtöm.
Az alsó két lapot megkenem lekvárral meg krémmel, és befedem a harmadik lappal. Porcukorral hintve kínálom.