Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A 8 tojásfehérjét 8 ek cukorral kemény habbá verjük. 8 ek lisztben elkeverünk 1 tk sütőport és óvatosan a kemény habhoz forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben (170 fok) megsütjük.
A krémhez a 8 tojássárgáját, 4 ek cukrot, 5 ek lisztet és 2 ek vaníliás cukrot 4 dl tejben csomómentesre elkeverünk. Lassú tűzön sűrűre főzzük, majd félretesszük hűlni.
A 18 dkg margarint 10 dkg porcukorral habosra keverjük és a kihűlt krémhez adjuk. Az egészet a kihűlt tésztára rásimítjuk.
Tetejére 4 dl tejszínből kemény habot verünk,majd olvasztott csokival díszítjük.