Hozzávalók:
Krémhez:
Gombához:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Lassan hozzákeverjük a sárgákat, majd óvatosan beleforgatjuk a sütőporos-lisztes keveréket. Sütőpapírral bélelt, közepes tepsiben megsütjük. Még melegen lisztezett konyharuhába csavarjuk, és hagyjuk kihűlni. A krémhez a margarint kikeverjük a porcukorral és a kakaóporral. A tejszínt felverjük, majd szépen lassan a margarinos keverékhez adagoljuk és jól összedolgozzuk. A piskótát ketté vágjuk, egymás mellé tesszük és megtöltjük a krémmel, feltekerjük, és a maradékkal bevonjuk a törzset. Díszíteni lehet gombákkal, melyhez a darált kekszet összedolgozzuk a kakaóporral, porcukorral és a lekvárral. Golyókat formálunk belőle, melynek a közepébe mélyedést készítünk és beleállítjuk a babapiskótát. Tálcán ízlés szerint dekoráljuk.