Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Tojáshab:
Elkészítése:
A túrót áttörjük és a töltelék hozzávalóval alaposan összekeverjük.
A tésztához, habosra keverjük a tojást a cukorral, majd beleöntjük az olajat és a tejet, és belekeverjük a sütőporral elkevert, kakaós liszttel. A kapott masszát egyenletesen a kipapírozott tepsibe simítjuk.
A túrós tölteléket finoman a tésztára kenjük (nem baj ha kicsit a tésztába keveredik, így lesz hullámos) és 170 fokon kb 35 percig sütjük ( akkor jó, ha nem remeg a túrós réteg).
Míg a tészta sül, a tojásfehérjét kihabosítjuk a porcukorral, hozzáadjuk a citromlevet és kanalanként hozzáadagoljuk a keményítőt.
Az így kapott tojáshabot egy spatulával rákenjük a túróra, majd visszatesszük a sütőbe. A hőmérsékletet visszavesszük kb 150 °C – ra és addig sütjük amíg a hab barnulni nem kezd.
A süteményt hagyjuk a tepsiben kihűlni, majd felszeleteljük.