Hozzávalók:
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Tegyük félre, amíg a raguhoz előkészülünk.
A gombát mossuk meg, vágjuk szeltekre vagy kockákra. A szalonnát apró kockákra daraboljuk, a hagymát mérettől függően vágjuk nagyobb darabokra.
Egy teflon serpenyőben kevés olajat hevítünk. A hússzeleteket megforgatjuk lisztben, és mindkét oldalukon megsütjük. (Ne szárítsuk ki őket!) Ha minden hús megsült, tartsuk őket melegen.
Ugyanabba a serpenyőbe, amiben a húst sütöttük, dobjuk bele a szalonnát, majd 2-3 perc múlva a hagymát is adjuk hozzá. Pirítsuk együtt őket néhány percig, és tegyük bele a gombát is. Ez elsőre levet fog ereszteni, várjuk meg, amíg a leve elfő, és az egészet pirítsuk le.
Szórjuk meg borssal. Sózni nem szükséges, a szalonna eléggé sós. Hintsük meg gazdagon finomra aprított (vagy szárított) petrezselyemmel.
A hússzeletekre halmozzuk rá a ragut, és hasábburgonyával, esetleg krumplipürével, salátával tálaljuk.