Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Teteje:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét verjük kemény habbá, a sárgáját a porcukorral fehéredésig keverjük. A sárgájához szitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és jól összekeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény tojáshabot is.
A tészta 1/4-ed részét kivesszük és ezt elkeverjük a kakaóporral.
A világos és a kakaós tésztát is külön-külön megsütjük sütőpapírral bélelt, 20×36 cm-es tepsiben, 180 fokos sütőben. (A kakaós lap vékonyabb lesz, hamarabb átsül.)
A piskótákat hagyjuk kihűlni, majd a sárgát vágjuk vízszintesen két lapra.
A tejet a cukorral elkeverjük és a tejet fokozatosan hozzáadva csomómentesre keverjük. Lassú tűzön sűrűre főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük és a teljesen kihűlt pudinggal gép habverővel jól összekeverjük. Fakanállal beleforgatjuk a kókuszreszeléket is. Két egyenlő részre osztjuk.
Egy sárga lapra rákenjük a krém felét, majd ráhelyezzük a barna lapot, erre kenjük a krém másik felét, és lezárjuk a másik sárga lappal.
A tetejét megcsurgatjuk a vízgőz felett felolvasztott csokival és megszórjuk kókuszreszelékkel. Hűtőben pihentetjük néhány órát, majd szeletelve kínáljuk.