Hozzávalók:
Tésztához:
I. krémhez:
II. krémhez:
Bevonáshoz:
Díszítéshez:
Oldalára:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük (10 perc). Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A nyers tésztát 3 részre osztjuk. Az 1/3 részt egy24 cm-es, sütőpapírral bélelt formába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A maradék 2/3 rész tésztához hozzákeverjük a tortadarát, majd ketté osztjuk, és két lapot sütünk.
A mogyorós pudingport a cukorral elkeverjük, majd fokozatosan hozzákeverjük a tejet. Lassú tűzön csomómentesre keverjük. Hagyjuk kihűlni, majd a vajjal keverjük krémesre, végül forgassuk bele a mogyorót.
A mandulást krémet ugyanígy készítsük el.
Egy tortadarás piskótalapot megkenünk a mogyorós krémmel, majd rácsurgatjuk a csokoládét. Befedjük a sima piskótalappal. Erre kenjük rá a mandulás krémet, és csurgassuk meg a csokoládéval ezt is, végül fedjük be a tortadarás piskótalappal.
A maradék kétféle krémmel kenjük le az oldalát is és szórjuk meg aprított piskótatallér és babapiskóta keverékével. Kissé nyomkodjuk bele, hogy a krémbe ragadjon.
A tetejét az olajjal, vízgőz felett megolvasztott csokoládéval vonjuk be, majd felvert tejszínnel díszítsük ízlés szerint.