Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkehúst és a szalonnát vékony csíkokra vágjuk.
A zöldségeket megtisztítjuk, és feldaraboljuk: a gombát felszeleteljük, a póréhagymát és az uborkát félbe vágjuk, majd úgy szeleteljük.
Kevés olajon megpirítjuk a szalonnát, majd rádobjuk a húst, és addig pirítjuk, amíg ki nem fehéredik.
Dobjuk rá a hagymát, forgassuk át, majd 2 perc elteltével mehet hozzá a gomba is. Néhány perc alatt pirítsuk le. Adjuk hozzá a mustárt és a ketchupot. Sózzuk, borsozzuk, keverjük össze, majd öntsük rá a tejfölt és kevéske vizet. Keverjük bele az uborkát is, forraljuk össze, majd tálaljuk.
A tésztát bő, sós vízben főzzük ki, majd öblítsük le, és a raguval tálaljuk.