Hozzávalók:
Elkészítése:
A mustárhoz adjuk a majoránnát, a kakukkfüvet, a bort és a 2 ek olajat. Jól összekevergetjük, majd beleforgatjuk a húst, és hűtőbe tesszük éjszakára.
A csicseriborsót bő vízbe beáztatjuk szintén egy éjszakára.
Másnap a húst megsózzuk, és kiolajozott sütőzacskóba helyezzük. 200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
A csicseriborsóról leöntjük a vizet, és kuktába téve kb. 45 perc alatt puhára főzzük.
Egy magasabb falú serpenyőben 2 ek olajat hevítünk. Az apróra vágott hagymákat rádobjuk, és megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát is. Sózzuk, borsikafűvel ízesítjük, és addig pároljuk, amíg szétfő a paradicsom. Hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és a közben leszűrt csicseriborsót is. Aprított petrezselyemmel megszórjuk, és addig pároljuk, amíg a paprika roppanósra nem puhul.
A csirkét felszeletelve, a kész körettel kínáljuk.