Hozzávalók:
Elkészítése:
A veséről távolítsuk el az ereket előző nap, szeleteljük vékonyra, és áztassuk be ecetes vízbe, amit párszor cseréljünk le alatta.
A velőt hártyázzuk le, és mossuk meg alaposan.
A lapockát mossuk meg, és kockázzuk fel, a vöröshagymát vágjuk apróra.
Kevés zsíron dinszteljük meg a hagymát, majd szórjuk meg pirospaprikával, gyors mozdulatokkal keverjük el, és öntsük fel egy kevés vízzel. Adjuk hozzá a felkockázott húst, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint paprikakrémmel és fokhagymával ízesítsük. Fedjük le, és süssük szinte készre.
Amikor majdnem kész, adjuk hozzá a vsét, ezzel süssük készre az ételt (kb. 10 perc), majd beletesszük a velőt, és pár perc alatt, óvatosan átforgatva készre sütjük.
Finom, apró nokedlit szaggattam köretnek, és házi savanyúsággal fogyasztottuk.