Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Máz:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A lisztet elkeverjük a sütőporral és a cukorral. Elmorzsoljuk benne a margarint, majd a tojást és a tejfölt hozzáadva, összegyúrjuk a tésztát.
Sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsibe egyengetjük a tésztát, és a forró sütőbe téve kb. 20 perc alatt készre sütjük. Amikor langyosra hűlt, 3 lapra vágjuk.
Az egyik tésztalapot eltördeljük, és beáztatjuk a rumba. A vízből és a cukorból sűrű szirupot főzünk. Ha kész, beletesszük a darált diót, lekvárt, a vaníliás cukrot, a kakaóport, majd a rumba áztatott tésztalapot is. Összekeverjük, és megkenjük vele az egyik tésztalapot, majd befedjük a másikkal.
A pudingport elkeverjük a cukorral, majd a vízzel és az olajjal, végül megkenjük vele a süti tetejét. Tálalás előtt néhány órát hagyjuk állni, hogy a süti szépen összeálljon, majd szeletelve kínáljuk.