Hozzávalók:
Krémhez:
Tetejére:
Továbbá:
Elkészítése:
A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
A tojásokat a cukorral jó habosra keverjük (kb. 10 perc). Adjuk hozzá a meleg vizet, és azzal is jól keverjük el.
A kakaóport és a sütőport szitáljuk a liszthez, keverjük el, majd forgassuk bele a tojásos-cukros keverékbe. Egy tepsit (24 x 39 cm) béleljünk ki sütőpapírral, és öntsük bele a tésztát. A már forró sütőbe téve kb. 25 perc alatt süssük készre. (Tűpróba!)
A liszthez adjuk hozzá a cukrot, és a tejet apránként hozzáadva keverjük csomómentesre, majd tegyük a tűzre, és főzzük sűrűre.Hagyjuk kihűlni, majd adjuk hozzá a vajat, és habosítsuk ki az egészet.
A kész és kihűlt piskótából egy pogácsaszaggatóval szúrjunk ki köröket, majd vágjuk 2 felé. Kenjük meg az alsó korongot a krémmel, és helyezzük rá a tetejét. Körbe az oldalát is kenjük be, majd forgassuk kókuszreszelékbe, ami így rá fog ragadni.
A csokoládét az olajjal olvasszuk fel gőz felett, és a sütik tetejét vonjuk be vele.