Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejet meglangyosítjuk, elkeverjük benne a cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. 10 perc alatt felfuttatjuk. A lisztet, a szoba hőmérsékletű margarint, a sót, a borsot és a tojássárgáját egy tálba rakjuk, és a felfutott élesztővel összegyúrjuk. Annyi tejfölt adunk hozzá, hogy az edény falától elváljon, és könnyű tészta legyen.
A főtt csülköt apróra vágjuk, és belegyúrjuk a tésztába. Letakarjuk, és meleg helyen 45-50 percig kelesztjük.
Lisztezett munkafelületen kb. 3 cm vastagra nyújtjuk, és egy 5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, tetejüket félig felvert tojással megkenjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.