Hozzávalók:
Elkészítése:
Feldaraboljuk a póréhagymát, és a halat pici szeletkékre vágjuk.
Beáztatjuk a vargányát egy kis vízbe, valamint a kenyér szeletet is a tejbe.
Az olajon megdinszteljük a póréhagymát, sózzuk, borsozzuk, a vaj felét beletesszük. Ezt követően rátesszük a gombafejet és a vargányát. 4-5 percig pároljuk, majd vajazott tálba szedjük a gombafejeket.
A póréhagymás vargányás masszára rádobjuk a petrezselyemzöldet, és a halat beleforgatjuk. Citromlével és 1 ek vízzel jól átpároljuk.
Ameddig párolódig bekapcsoljuk a sütőt 160 fokra.
A párolt halra tesszük az áztatott kenyeret és a reszelt sajt felét, valamint a tojást. Kicsi kanállal beletöltjük a masszát a gombafejekbe. 160 fokos sütőben légkeveréssel 6 percig sütjük, majd rászórjuk a sajtot, és 2 percig még visszatesszük, hogy ráolvadjon a tetejére.