Hozzávalók:
Tészta:
Elkészítése:
A vajas kekszet jó alaposan összetörjük, majd a felmelegített vajjal összedolgozzuk. Egy 22 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk fóliával (vagy műanyag zacskóval), és a kekszes masszát alaposan lenyomkodjuk az aljára. Hűtőbe rakjuk, hogy összeálljon a kekszes alap.
A tejszínt és a vaníliás cukrot kemény habbá verjük. A krémsajtot, a porcukrot és a citrom levét összemixeljük, hozzáadjuk a túrót, és simává keverjük. Óvatosan összekeverjük a felvert tejszínhabbal. A forró vízben feloldjuk a zselatint, hozzáadunk 1-2 evőkanál krémet, és simává keverjük. A feloldott zselatint hozzáöntjük a többi krémhez, és mixerrel alaposan átkeverjük.
A krém felét ráöntjük a kekszes alapra, és megszórjuk 125 g málnával. Ráöntjük a többi krémet, és elsimítjuk. A maradék málnát szépen eligazítjuk a tetején. A tortát pár órára a hűtőbe tesszük, majd tálalás előtt felszeleteljük.