Hozzávalók:
Csokoládémáz:
Továbbá:
Elkészítése:
900 ml tejet a cukrokat feltesszük melegedni. A maradék 100 ml tejben csomómentesre keverjük a pudingport, majd hozzáadjuk a cukros tejhez, és kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik.
Osszuk 2 részre a kész pudingot. Az egyikhez adjunk 2 ek kakaóport és 0,5 üveg rum aromát, és keverjük el jól a pudingban. A másik rész pudinghoz adjunk mazsolát és ízlés szerint rumaromát.
Egy nagyobb tál alját tegyük ki piskóta tallérral. Locsoljunk ízlés szerint rum aromát, majd öntsük rá a forró kakaóval ízesített puding felét. Erre tegyünk újabb sor tallért, majd öntsük rá a szintén meleg mazsolás puding felét. Szórjuk meg darált dióval. Így folytassuk a rétegezést addig, amíg minden hozzávaló el nem fogy. A tetejét szórjuk meg a maradék darált dióval, és öntsük le a gőz felett tejjel felolvasztott csokoládéval. Hagyjuk kihűlni, majd tegyük hűtőbe pár órára, vagy egy éjszakára. Pihentetés után vaníliás cukorral frissen felvert tejszínnel kínáljuk.