Hozzávalók:
Elkészítése:
A pulykaszeleteket kicsit kiklopfoljuk (ne túl vékonyra), borsozzuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal, rádobjuk a fokhagymaszárat, összeforgatjuk az egészet, és pár órára (vagy egy éjszakára) hűtőbe tesszük.
Az apróra vágott zöldhagymát és a paprikát 1 ek olajon megdinszteljük, sóval és borssal ízesítjük. Rádobjuk a felkockázott gombát, lepirítjuk, majd gazdagon megszórjuk aprított petrezselyemmel.
A hússzeleteket megsózzuk, paprikás (rozs)lisztbe forgatjuk.
Egy teflon serpenyőben olajat hevítünk, és megsütjük a húsokat Amikor az egyik oldala megpirult, megfordítjuk, és lefedve kis lángon sütjük, majd ráöntünk egy kis konyakot, és 2-3 percig pároljuk.
Egy jénai tálba szedjük a húsokat, ráhalmozzuk a gombás ragut, és rátesszük az ementálit és a füstölt karaván sajtokat.
Forró sütőbe tesszük addig, amíg ráolvad a sajt. Végül parmezán forgácsot és kápia paprika karikákat teszünk rá, és ezzel még visszatoljuk 2-3 percre a sütőbe.
Petrezselyemmel díszítve tálaljuk.