Hozzávalók:
Krémhez:
Továbbá:
Tetejére:
Elkészítése:
A tejet, a cukrot és a pudingport csomómentesen keverjük össze, majd sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni.
A zselatint langyos vízben beáztatjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük.
A kihűlt pudingos krémhez hozzákeverjük a kókuszreszeléket. Apránként beletesszük a keményre vert tejszínt és a kihűlt zselatint is. Habosra keverjük, majd hűtőbe helyezzük, amíg a kakaós lap elkészül.
A tojásokat a cukorral 10 perc alatt habosra keverjük.
A lisztet, a kakaóport, a pudingport és a sütőport összekeverjük.
Az étolajat a tojásos keverékhez adjuk, és fokozatosan beleszitáljuk a száraz anyagok keverékét is.
Egy nagy, körülbelül 31×31 cm-es méretű gáztepsit sütőpapírral kibélelünk, és beleöntjük a masszát.
180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. Így kapunk egy vékony, puha, selymes lapot.
A lapot három részre vágjuk, de nem vízszintesen, hanem függőlegesen.
A lapokat lekenjük lekvárral, majd egymás után megkenjük a krémmel úgy, hogy a tetejére is jut belőle.
A süteményből így 10 nagy szelet lesz.
Jó étvágyat kívánok hozzá!