Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst apró kockára vágjuk, és hideg vízzel leöblítjük.
A póréhagymát és a paprikát felszeleteljük, és kevés olajon megfuttatjuk. Meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a felkockázott húst, és néhány percig pirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a köményt, egy paradicsomot, a csípős paprikát, és fedő alatt saját levében majdnem puhára pároljuk.
Felengedjük vízzel, majd beletesszük a krumplit és az aprított zöldbabot Hozzáadjuk a babérlevelet.
Amikor megpuhultak a zöldségek, elkészítjük a habarást.
A liszttel simára keverjük a tejfölt, hozzámerünk a forró levesből egy keveset, kikeverjük, majd folyamatos keverés mellett a leveshez adva behabarjuk azt.
Készre főzzük, ha szükség, utánaízesítünk. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat!