Hozzávalók:
Elkészítése:
A halat hideg víz alatt megmossuk, kevés citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk. Helyezzük egy papírtörlő kendőre, hogy a nedvességet felszívja.
A mángold leveleket egy kevés sós vízben a fokhagymával együtt 1-2 percig pároljuk, majd kiszedjük, és hagyjuk lecsepegni.
A mángold leveleket ráhelyezzük a halra, erre vajat teszünk (kb. 1 kávéskanálnyit mindegyikre), és óvatosan, de szorosan feltekerjük.
Egy hústű (vagy fogpiszkáló) segítségével összetűzzük, és paprikás lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a maradék vajat is, és a tekercsek minden oldalát rövid idő alatt megpirítjuk.
Közben a sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy tepsibe beleöntjük a tejszínt, és ráhelyezzük az elősütött harcsákat. A serpenyőbe (amiben a halat elősütöttük) egy evőkanál vizet öntünk, felforraljuk, és ráöntjük a halra.
A tepsit fóliával lefedjük, és fólia alatt 10 percet pároljuk, majd a fóliát levéve 2-3 percet pirítjuk.
Mi petrezselymes újkrumplival és tárkonyos gombasalátával ettük. Tengeri halfiléből is kipróbálható.