Hozzávalók:
Elkészítése:
A megmosott, felkockázott húst meghintjük egy kevés borssal.
Az olívaolajat elkeverjük a balzsamkrémmel, és ebbe az öntetbe forgatjuk bele a húskockákat, majd néhány órát hagyjuk pácolódni.
Egy serpenyőben felhevítjük a napraforgó olajat, a húst megsózzuk, és óvatosan beletesszük. Minden oldalán pirosra sütjük
A pácos tányérba beleöntünk 1 dl vizet (ezzel kissé kiöblítve), és hozzáöntjük a húshoz. Tegyünk még hozzá egy gerezd fokhagymát és kevés csombort. Lefedve 8-10 perc alatt készre pároljuk.
Közben elkészítjük a salátánkat.
Az öntetet elkészítjük egy tálba: én most csak ecetet és sót tettem bele, és hozzáadunk 1 evőkanál vizet.
A salátát és a többi zöldséget feldaraboljuk, és jól összeforgatjuk az öntettel, majd a sült húskockával azonnal tálaljuk.