Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst alaposan megmossuk, felkockázzuk, és hideg vízben feltesszük főni.
Amikor forr, leszedjük a habot a tetejéről, takarékra vesszük, és hozzáadjuk a feldarabolt zöld káposztát. Sózzuk, beletesszük a paradicsomot, a paprikát, majd a csombort és a kaprot is.
Egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a felkockázott vöröshagymát, majd félrehúzzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük, és 1 dl vízzel felengedjük. Visszatesszük a tűzre, és alacsony lángon picit még főzzük, majd hozzáadjuk a leveshez.
Amikor már puha a hús és a káposzta is, kevés ecetet (ízlés szerint) adunk hozzá.
A lisztet csomómentesre keverjük a joghurttal és a tejföllel, majd szedünk hozzá a forró levesből, elkeverjük, és visszaöntve a leveshez, behabarjuk. Hagyjuk újra felforrni, ha szükséges, utánaízesítünk.
Vigyázzunk arra, hogy az ecetet a habarás előtt tegyük a levesbe, mert különben megcsomósodik a tejföl.
A finom ízét a zöld fűszerek adják ennek az ételnek.