Hozzávalók:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A liszteket összekeverjük a sóval. Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk.
A megkelt élesztőt hozzáadjuk a liszthez, majd a tojásokat, a joghurtot, az étolajat is, és jól kidolgozzuk, dagasztjuk a tésztát.
Meleg helyen duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát 6 cipóra osztjuk. Egyenként kör alakúra kinyújtjuk.
Kettő darabot egyenként olvasztott vajjal lekenünk, reszelt sajttal megszórjuk. Egymásra helyezzük, majd a 3. lappal befedjük. Nyújtófával egy kissé kilapítjuk a 3 lapot.
8 cikkre vágjuk, majd kiflikké sodorjuk fel.
A másik 3 cipóval is így járunk el.
Sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk, felvert tojással lekenjük.
Fél órát még kelni hagyjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.