Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet felkockázzuk.
Egy edényben kevés olajon megfonnyasztjuk a felkockázott hagymát, majd rádobjuk a csirkemellet, és fehéredésig pároljuk.
Ekkor megsózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az összevágott gombát.
Ha a gomba kicsit összeesett, öntsük fel vízzel, adjuk hozzá a zöldségkeveréket, és szórjuk meg a tárkonnyal és kis ételízesítővel.
Körülbelül 30 perc múlva hozzáöntjük a tejszínt, és további 3-4 percig forraljuk.
Használhatunk friss zöldségeket is a fagyasztott helyett.
Ha valaki savanyún szereti, adhat hozzá citromlevet, de nekem anélkül is ízletes.
Ha sűrűbben szeretjük, a tejszínhez keverhetünk kevés lisztet, keverjük csomómentesre, és ezzel sűrítsük be a levest.