Hozzávalók:
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és némi zsiradékon üvegesre pirítjuk. Ha ezzel megvagyunk, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, a szintén felkockázott paprikákat, a zúzott fokhagymát, és összepároljuk őket.
Ha a zöldségek már kicsit összesetek, rádobjuk a felkockázott csirkemellet, melyet fehéredésig pirítunk, majd hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen, hogy csak ellepje. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a majoránnával, és fedővel lefedve puhára főzzük.
Ha a hús megpuhult, a keményítőt elkeverjük egy kevés hideg vízben, hozzákeverjük a tejfölt, néhány kanállal a csirke forró levéből hozzámerünk, és ezt a masszát csomómentesre keverjük, majd szép lassan a csirkéhez adjuk, és összeforraljuk.
Ha a csirke elkészült, hozzáadjuk az előre kifőzött tésztát. Alaposan összeforgatjuk, és frissen aprított petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat!