Hozzávalók:
Elkészítése:
A rizst feltesszük főni 4 dl sós vízben.
Az olajba dobjuk a póréhagymát, a paprikát, 1-2 percig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a lestyánt, beletesszük a mirelit zöldséget, majd ráöntünk kb. 1 dl vizet, és 5 percig pároljuk. Utána összekeverjük a főtt rizzsel. Petrezselyemzölddel bőven megszórjuk, és egy kicsit összemelegítjük a rizst a zöldségekkel.
Vágjuk fel a hagymát, a paprikát, és pirítsuk meg az olajon. Sózzuk, borsozzuk.
Közben a gombát is daraboljuk fel, majd adjuk hozzá, és szórjuk meg petrezselyemzölddel. Hagyjuk kicsit főni, míg összefonnyadnak a darabok, és levet eresztenek. A végén, ha szükséges, utána ízesítünk.
A csirkemellfilét felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, szárított lestyánporral megszórjuk, és állni hagyjuk. Fél órás pihentetés után olajon hirtelen megsütjük.
A rizibizit, a gombát és a csirkemellet jól összekeverjük, és együtt átmelegítjük, majd tálaljuk.