Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst vágjuk fel hosszú, és minél vékonyabb hasábokra. A fokhagymát vágjuk apróra.
A vajat hevítsük serpenyőben, és húzzuk félre. Dobjuk bele a fokhagymát. Keverjük el, és végül a húst is tegyük bele. Pirítsuk át a húst magas lángon egy percig, majd fedjük le. Sózzuk meg. Alacsony lángon hagyjuk puhulni. Most beledobhatjuk a mazsolát is, és adjuk hozzá a szójaszószt.
A vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk, a brokkoli rózsát szedjük falatnyi darabokra, a szára közepét vágjuk julienre, a sárgarépát szeleteljük fel.
Ha átpuhult a hús, zúdítsuk rá a zöldségeket, keverjük át, és még néhány percre emeljük fel a lángot, majd tegyük félre.
Csavarjunk rá egy fél citromot, hogy kiegészítse a mazsola édességét, és élénkítse a zöldségeket. Takarjuk le tálalásig.
Köretként tésztát főztem hozzá, de lehet rizzsel, kölessel is szervírozni. Megsúgom: nekem magában sokkal jobban ízlett.