Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Bevonáshoz:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukorral (szorbittal) felverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és a sütőporral elkevert lisztet. A masszába belekeverjük a kakaóport is.
Nagy méretű tepsire sütőpapírt terítünk, és beleöntjük a tésztát. 190°-on kb. 18-20 perc alatt megsütjük.
Mikor megsült, hagyjuk kihűlni, majd 3 egyforma csíkra vágjuk.
A tejszínt habbá verjük, majd óvatosan összeforgatjuk a kakaóval elkevert cukorral (szorbittal), valamint kevés rum aromával.
Az alsó és a középső piskótalapon elosztjuk a krémet.
A felső lapot a csokoládéból, és a vajból vízfürdőn kikevert masszával vonjuk be. Mielőtt szeletelnénk, legalább egy órát hűtőben pihentetjük!