Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéket kemény habbá verjük.
A tejet egy nagy lábasban a vaníliás cukorral és a citromhéjjal felforraljuk.
Ha már picit forr a tej, beletesszük a habgaluskákat egy vizes evőkanál segítségével. Ha az aljuk megfőtt, óvatosan megfordítjuk, majd kiszedjük egy tányérra.
A tojássárgákat a cukorral és a pudinggal alaposan összekeverjük. Ezután folyamatos kevergetés mellett beleöntjük a forró tejbe.
Amikor már besűrűsödött, levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni, majd átöntjük egy tálba, rátesszük a tojáshabot, és megszórjuk a vörös áfonyával.
Hidegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
Aszalt áfonya helyett lehet rá mazsolát szórni, vagy aszalt meggyet.