Hozzávalók:
Elkészítése:
A halat, ha fagyasztott, felengedjük, majd sózzuk, megforgatjuk zsemlemorzsában, és bő olajban kisütjük.
Ha panírozott halat használunk, azt felengedés nélkül kisütjük.
A zöldségkeveréket és a rózsáira szedett brokkolit forrásban lévő vízben megfőzzük, amibe előzőleg beleszeleteljük a fokhagymát.
Egy megfelelő nagyságú tepsit, vagy hőálló tálat kiolajozunk. Elhelyezzük az alján a kisütött halszeleteket, és megszórjuk citromborssal.
Ráborítjuk a leszűrt és lecsöpögtetett zöldségeket, és a tetején elrendezzük.
A tejszínt egy tálban simára keverjük a keményítővel, curryvel, a lereszelt sajt felével, és meglocsoljuk vele a zöldségeket.
Végül a tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot, előmelegített sütőbe toljuk, és 200 fokon készre sütjük.
Amikor a sajt rápirult, akkor elkészült.
A citrombors durvára darált borsot, citromhéjat és citrom aromát tartalmaz.