Hozzávalók:
Elkészítése:
A vajas kekszet jó alaposan összetörjük, majd a felmelegített vajjal összedolgozzuk. Egy 22 cm-es átmérőjű tortát kibélelünk fóliával (vagy műanyag zacskóval), és a kekszes masszát alaposan lenyomkodjuk az aljára. Hűtőbe rakjuk.
A tejszínt és a vaníliás cukrot kemény habbá verjük. A krémsajtot, a porcukrot és a citrom levét összemixeljük, hozzáadjuk a túrót, és simára keverjük. Óvatosan összekeverjük a felvert tejszínhabbal.
A forró vízben feloldjuk a zselatint, hozzáadunk 1-2 evőkanál krémet, és simává keverjük. A feloldott zselatint hozzáöntjük a többi krémhez, és mixerrel alaposan átkeverjük. Hozzáadjuk a megtisztított és negyedekre vágott 250 g epret, és fakanállal alaposan átkeverjük. Ráöntjük a kekszes alapra.
A maradék epret felvágjuk, és a torta tetejére rakjuk. Egy órára hűtőbe tesszük, majd leöntjük az elkészített tortazselével. A tortát visszatesszük pár órára a hűtőbe, majd tálalás előtt felszeleteljük.