Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellel kezdünk, mert hűlnie kell. Ujjnyi szeletekre felvágjuk, és egy tálba téve összekeverjük a mustárral és a grill fűszerrel, majd 10-15 percet így hagyjuk pihenni.
Egy serpenyőben az olajat felhevítjük, és (magas lángon) a hússzeleteket beletéve 6-6 percet sütjük mindkét oldalát. Végül tálra tesszük, és hagyjuk hűlni.
A gombát szűrőn lecsepegtetjük a levétől!
A leveles tésztát, miután szoba hőmérsékletűre felengedett, lisztezett deszkán kb. 2mm vastagra kinyújtjuk, és 6 egyenlő részre vágjuk.
A füstölt sajtot szintén egyenlő hosszúkás részre osztjuk.
A tésztára ráhelyezünk 1 sült csirkehúst, arra egy kevés gombát, végül egy sajtcsíkot. Megborsozzuk, a széleit megkenjük felvert tojással, és feltekerjük. A két végét kicsit összenyomjuk.
Sütőpapírral bélelt lemezre tesszük. Megkenjük tojással (ha maradt a sajtból, a tetejét díszíteni lehet vele) és előmelegített sütőben (180 fokon) kb.18-20 perc alatt szép aranybarnára sütjük.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk, én habosra turmixolt finom burgonyapürével és csemegeuborkával szervíroztam a családnak.