Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral és a tejföllel krémesre keverjük.
A lisztet, a sütőport, a fahéjat, a darált diót összekeverjük, és az előbbiekhez keverjük.
A tészta masszát két részre osztjuk.
Egy 24 x 39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk. Két lapot sütünk a tésztából 180 fokra előmelegített sütőben.
A tejet a liszttel simára keverjük, hozzáadjuk a cukrot is, és felfőzzük. Kihűtjük, majd a vajjal, a rummal, a dióval és a fahéjjal habosra keverjük. A krémet elfelezzük.
Felét a a két lap közé töltjük, a másik felét a tetejére simítjuk.
Olvasztott csokoládéval megcsurgatjuk.
Hűtőbe tesszük, és 1-2 óra múlva szeletelhetjük.
Jó étvágyat kívánok ehhez az olcsó süteményhez. Persze csak azoknak olcsó, akiknek a saját diófájukról van a süteményhez a dió.