Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Kávés mázhoz:
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral és a citrom reszelt héjával, majd hozzákeverjük a tojássárgáját.
A lisztet a sütőporral és a kakaóporral elkeverjük, majd a piskóta masszához adjuk. Jól elkeverjük.
Végül a a hidegre hűlt kávét is hozzákeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokon, 20×30 cm-es tepsiben 3 lapot sütünk belőle.
A tejet a liszttel és a cukrokkal simára keverjük. Sűrűre felfőzzük.
A kihűlt masszához keverjük a vajat, a kakaóport és a rumot. Jól kihabosítjuk.
A porcukrot a kávával, a rummal és a vízzel jól kikeverjük. Kis időre betehetjük a mikróba, akkor előbb oldódik a cukor, és könnyebb kikeverni.
A kisült, kihűlt lapok közé töltjük a krémet, majd a mázzal a süti tetejét befedjük.