Hozzávalók:
Elkészítése:
A gyümölcsöket megmossuk és felvágjuk. Egy teflon lábasba rakjuk őket, hozzárakjuk a fahéjjal összekevert cukrot, a vajat, a narancs lereszelt héját és a mazsolát, és elkezdjük melegíteni. Amint egy kicsit összefőttek, hozzáöntjük a rumot is, és fedő alatt puhára főzzük.
Annyira hagyjuk darabosra, amennyire kedvünk tartja. Én olyan állagúra hagytam, hogy már ne legyenek benne nagy darabok, de ne is legyen belőle „lekvár”. Ezután mehet bele a tojássárgája (folyamatos keverés mellett, hogy nehogy rántotta legyen), a végén pedig összeforgatjuk a felvert tojásfehérjével. Ha elkészült, húzzuk félre, és egy kicsit hűtsük ki.
Ezután kezdődhet a rétegezés. Egy tűzállótálat kenjünk ki vajjal, és rakjunk le egy réteg babapiskótát. Erre rakjuk rá a gyümölcsös massza felét, majd egy újabb réteg piskótát, a végén a maradék gyümölcsöt.
Ezután szórjuk meg a megpirított mandulával és a barna cukorral. Előmelegített, 180 fokos sütőben 30 percet süssük.