Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy habzsák, vagy zacskó sarkát levágjuk, beletöltjük a nutellát, és egy sütőpapírra kb. 2 centis halmokat nyomunk belőle. (kb. 20-22 db-ot) Fagyasztóba tesszük, amíg megdermed (kb. 15 perc).
A túrót villával, vagy krumplinyomóval áttörjük, belekeverünk 2 zacskó vaníliás cukrot, 2-3 ek porcukrot és 1 zacskó zselatin fixet. Az elkészült masszát szintén hűtőbe tesszük min. 10 percre.
Pihentetés után a túrós masszából vizes kézzel nagyobb diónyi halmokat veszünk ki, egy kicsit ellapítjuk a tenyerünk közt. Egy keményre dermedt nutella lapocskát teszünk a közepébe, majd gombóccá formáljuk. Kb. 20-22 db lesz belőle. Visszatesszük a hűtőbe min. 1 órára.
Az étcsokit felolvasztjuk, és egy villa segítségével a golyókat megmártjuk benne. A felesleget lecsepegtetjük, és sütőpapírral bélelt tálcára sorakoztatjuk őket. Hűtőbe tesszük, amíg a csoki megszilárdul.